Maanrakennustyöt Porin ja Satakunnan alueella

Maanrakennus ja Kaivuutyöt

Maanrakennuksesta purkutöihin ja maa-aineskuljetukseen

MAANRAKENNUS

Toteutamme Porin ja muun Satakunnan alueella maanrakennus- ja maansiirtotyöt tarpeidesi mukaisesti sovitussa aikataulussa, joustavasti ja ajantasaisella kalustolla.

Olemme mainio yhteistyökumppani niin taloyhtiöprojekteissa, teollisuuden maanrakennustarpeissa kuin muiden kohteiden toteuttamisessa. Otamme huomioon kunkin maanrakennuskohteen erityistarpeet sekä asiakkaan toiveet ja etsimme sopivimmat ratkaisut niin pieniin kuin suuriin maanrakennusurakoihin.

MEILTÄ SAAT TARVITSEMASI MAA-AINEKSET PAIKAN PÄÄLLE KULJETETTUNA

Toimitamme sinulle tarpeesi mukaan erilaiset murskeet, sorat, hiekat sekä mullat haluamaasi osoitteeseen sinulle sopivana ajankohtana. Tarvitsitpa maa-ainesta tielle, pihalle tai vaikkapa puutarhaan, meiltä saat tarvitsemasi määrän laadukasta soraa, hiekkaa, multaa ja mursketta. Pääasiassa toimitamme maa-aineksia omiin kohteisiimme.

PURKUTYÖT

Toteutamme nopeasti ja huolellisesti myös kaikenlaisten rakennusten purkutyöt siihen soveltuvalla kalustolla.

KAIVUUTYÖT

Salaojat, kaapeliverkot ja muut kaivuutyöt Porin ja Satakunnan alueella

SALAOJAT JA SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Huolella rakennettu kiinteistö on pitkäikäinen ja kestää vuosia. Kiinteistön rakennuksessa tärkeää ei ole ainoastaan itse kiinteistön rakennus, vaan myös se, että talon perustukset suojataan sadevedeltä johtamalla se pois talon reunustoilta. Tällä tavoin varmistetaan se, että perustuksiin ei pääse muhimaan ikäviä kosteusvaurioita ja vedet pääsevät tarpeeksi kauas talon rakenteista.

Meillä on kokemusta salaojien ja sadevesijärjestelmien toteutuksesta sekä laadukas kalusto jolla varmistamme työn jäljen. Teemme myös putkityöt ja kaikki muut oheistyöt aiheeseen liittyen.

MUUT KAIVUUTYÖT

Toteutamme myös kaikenlaiset muut kaivuutyöt ammattimaisesti ja huolellisesti. Olipa kyse sitten ojankaivuusta, tien pohjatöistä, kunnallistekniikasta, maisemoinnista, maansiirrosta tai kaapeli – ja kaasuverkoista, me teemme kaivuutyöt varmalla otteella.

Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi. Palvelemme niin rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä kuin teollisuuden toimijoita ja muita asiakkaita kaikenlaisissa kaivuutöissä Porin ja koko Satakunnan alueella.